
Kartoffelsalat kan laves med lige de krydderier du bedst kan lide. Jeg er selv til krydret mad, og derfor er det i denne opskrift smagen af hvidløg der dominerer. Vil du hellere have smag af chili, barbecue, karry eller andet, kan du blot tilsætte det krydderi i stedet for hvidløg.
Jeg er stor fan af at putte noget, der kan give lidt bid med i kartoffelsalaten. Det kan enten være fintsnittet spidskål eller agurker skåret i kvarte skiver. Er du ude efter en helt klassisk og fed kartoffelsalat, er det ikke denne opskrift du skal bruge, her får du i stedet opskriften på en lettere version.
Kartoffelsalat med hvidløg, persille og spidskål
Ingredienser
- 800 gram kartofler
- 500 gram creme fraiche, 9%
- 1-2 fed hvidløg
- 1 bundt persille
- 100 gram spidskål
- salt
- peber
Sådan gør du
- Kog kartoflerne. Når de er kølet af, skærer du dem i passende størrelser.
- Bland cremefraiche med presset hvidløg, hakket persille og fint snittet spidskål. Vend kartoflerne i blandingen.
- Smag til med salt og peber.
Skriv et svar