Kokosgranola smager skønt ovenpå en portion yoghurt eller havregryn!
Vi har altid hjemmelavet granola på lager. Der bliver spist af det HVER dag, og derfor er det også rart at have noget at skifte i mellem. Du kan her på siden finde min families favorit-granolaer.
Min egen favorit er den kokosgranola du herunder får opskriften på.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Kokosgranola
Ingredienser
- 2 spsk honning
- 2 spsk kokosolie
- 4 dl havregryn
- 3 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 gram ristede kokoschips
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø og græskarkerner med kanel og vaniljesukker.
- Kokosolie og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
- Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et lag ud over en bageplade med bagepapir.
- Bag din granola i ovnen ved 180° i ca 15 minutter. Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje – det skal være sprødt men ikke brænde på.
- Lad granolaen køle af på en rist.Fordel de kokoschips ud over granolaen.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Liselotte Betina Hartmann
Ved du hvor mange kcal mv der er i granolaen
Jeanette fra Grøntmad.dk
Nej det har jeg ikke udregnet ☺️
Vh Jeanette