
Linsepandekager er en simpel måde, at få flere bælgfrugter på bordet. De smager skønt og de mætter rigtig godt, hvilket gør dem til en ideel ret til både frokost og aftensmad. De kan bruges til pandekager med fyld, som både børn og voksne vil elske. Du kan variere fyldet efter smag og behag, jeg har her brugt en butterbean dip, feldsalat, rød spidskål, gulerødder, laks og forårsløg.

Mine linsepandekager laves på en dej, der er lidt tykkere end almindelige pandekager. Det giver dem en dejlig fyldighed og en blød konsistens. Hvis de bliver for svære at få rundt på panden, kan du blot fortynde dejen med lidt ekstra vand.
Du kan også tilsætte lidt sukker eller kanel til dejen, hvilket vil give pandekagerne et ekstra lag af sødme og varme. Perfekt til en hyggelig morgenmad eller brunch. Fyld dem da gerne med lidt skyr, nogle friske frugter og nødder, så de bliver endnu mere lækre og nærende.
Du kan her på siden finde flere opskrifter på madpandekager, som er perfekte til både frokost og aftensmad. Disse lækre pandekager kan varieres med et væld af fyld. Prøv også mine rødbedepandekager for en sund og farverig mulighed, der vil imponere både familien og gæsterne. Desuden kan du ikke gå glip af opskriften på spinatpandekager, som er en fantastisk måde at få grønne grøntsager ind i måltidet på, uden at gå på kompromis med smagen eller mættende kvalitet. Tag et kig, og lad dig inspirere!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Linsepandekager
Ingredienser
- 300 gram røde linser
- 500 gram kogende vand
- 300 gram mælk
- 300 gram hvedemel
- 1 tsk salt
- 4 æg
- olie til stegning
Sådan gør du
- Skyl linserne godt i koldt vand.Hæld dem over i en blender.
- Tilsæt kogende vand.Lad linserne stå og trække i 10 minutter.Blend og lade dem trække yderligere 10 minutter.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og blend igen.
- Pensl din pande med olie og steg dine pandekager herpå.


Skriv et svar