Vi spiser ret mange pandekager herhjemme, og det nyeste skud på stammen er rødbedepandekager. Generelt er alt mad, hvor man selv bygger sin tallerken op, et hit hos børnene, og derfor får vi ofte tortilla / wraps / pandekager til aftensmad. Derfor er det også rart at have lidt forskellige opskrifter at vælge i mellem, så det ikke bliver det samme hver gang 🙂
Rødbedepandekagerne har en mild smag og en super lækker konsistens. De er blevet godkendt af et hårdt panel, der ellers ikke kan lide rødbeder.
Inspiration
Rødbedepandekager kan bruges både morgen, middag og aften. Du kan her se, hvordan du kan bruge dem dem i en morgenmadsversion med æg og bacon – det egner de sig virkelig godt til! Til frokost kan du lave dem som en wrap med laks og hytteost, eller som en sandwich med dit yndlingsfyld. Til aftensmad fungerer de rigtig godt mexicana-style (se billeder herunder).
Er du ligesom jeg glad for grøntsager i maden? Så prøv også spinatpandekager og grøntsagsvafler. Du kan også give dig i kast med erstatninger for brød, ved at bage en omgang blomkålsbrød, spidskålsbrød eller broccoli/spinatbrød.
Rødbedepandekager
Ingredienser
- 250-300 gram rødbede
- 4 æg
- 2 dl havregryn
- 3 dl mel
- 3 dl mælk
- 1 tsk salt
- smagsneutral olie til stegning eksempelvis rapsolie
Sådan gør du
- Skræl rødbederne og blend dem sammen med de øvrige ingredienser.
- Lad dejen stå og hvile i en halv time.
- Bag pandekagerne på en pande med lidt olie.Jeg pensler panden med et tyndt lag mellem hver pandekage.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar