
Den bedste low carb pizza jeg har smagt! Bunden er lidt kompakt, men til gengæld kan du løfte et slice pizza, uden det knækker sammen. Bunden er lækker sprød og så er den hurtig og nem at lave. Opskriften florer mange steder på nettet, så det er altså ikke en jeg kan tage æren for, dette er blot min version af den.
Opskriften på denne low carb pizza er ikke lavet med henblik på at det skal være sundt. Jeg har lavet denne pizza, for at få et alternativ med få kulhydrater. Den er lav på kulhydrater – selve bunden har kun 5 gram, men som med alt andet fastfood, er der stadig en del kalorier. Du kan se pizzaens næringsindhold nederst i opskriften, både med og uden fyld.
Af andre gode alternativer til den traditionelle pizzabund, kan du også lave blomkålspizza.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Low carb pizza
Ingredienser
Pizzabund
- 150 gram revet mozzarella
- 80 gram mandelmel
- 1 knivspids fint salt
Toppings
- 1 tsk tomatpure
- 1 tsk ketchup sukkerfri
- 1 tsk oregano
- 50 gram revet mozzarella
- 40 gram pepperoni
- 1 tsk grøn pesto
Sådan gør du
Pizzabund
- Tænd ovnen på 250° varmluft.Din bageplade skal være i midten af oven mens den opvarmes.
- Smelt 150 gram revet mozzarella i en skål i mikroovnen.
- Tilsæt mandelmel og salt.Rør det godt sammen.Vend det evt. ud på bordet og ælte det sidste mel ind i osten.
- Rul din "dej" flad med en kagerulle.Placer den på et stykke bagepapir.
Toppings
- Afmål tomatpure og ketchup.Fordel det over pizzabunden.
- Drys med oregano og revet ost.
- Top med pepperoni og grøn pesto.
Bag
- Løft bagepapiret med din pizza ind på den varme plade i ovnen.
- Bag i 5-6 minutter til din pizza ser færdig ud.
Skriv et svar