
Godt med smør – og vupti… En gang luksus croutoner dukkede op! Hvis du vil lave en portion croutoner der virkelig sparker r*v, så kommer du ikke udenom en god mængde smør. Du kan sagtens lave gode croutoner med lidt olie og en tur i ovnen, men hvis det skal være ren luksus, så er smør og pandestegning vejen frem.
Du kan også finde opskrift på hvidløgscroutoner og rugbrødcroutoner her på siden. Vi bruger altid croutoner når vi får tomatsuppe eller cæsarsalat.


Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Luksus croutoner
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 30 gram smør evt. mere
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk rapsolie
- 200 gram franskbrød eller andet blødt brød
Sådan gør du
- Skær hvidløgene i tynde skiver og anbring dem på en pande sammen med smør og olie.
- Tænd for blusset på middelvarme.Skær franskbrødet i tern.
- Når væsken begynder at boble på panden, tilsættes alt brødet på én gang.Vend hurtigt rundt i det, så væsken fordeles på al brødet.
- Vend rundt i brødet indtil det har den ønskede farve og sprødhed.Tilsæt evt. lidt ekstra smør til panden efter behov.
- Tag brødet / croutonerne af panden og lad det afkøle inden det opbevares i en lufttæt beholder.
Skriv et svar