
Lynhurtige madbrød… Så kan du få nybagt brød på rekordtid.
Kender du de aftener, hvor du lidt pludseligt kommer i tanke om, at det kunne være lækkert med et stykke brød til aftensmaden? Jeg kan godt komme til at tænke på det sådan halvsent på dagen. Til de dage, er en opskrift som denne helt perfekt at have i baghånden. Lynhurtige madbrød kan laves på bare 45 minutter. Det er hurtigt!
Dejen er nem at arbejde med. Du kan bruge den til at forme fine brød, eller blot lave boller med forskellige smag ovenpå.
Hvis du har god tid til at forberede brødet, kan du også kaste dig over dette italienske brød. Eller hvad med en lækker focaccia?
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Lynhurtige madbrød
Ingredients
- 50 gram gær
- 4 dl vand
- 8 spsk olie
- 2 tsk salt
- 800 gram hvedemel
- Topping eksempelvis pesto, ost, krydderier, havsalt
Instructions
- Oplæs gær i lunkent vand.
- Tilsæt olie, salt og hvedemel.Ælt indtil du har en fast dej.
- Form 12 flade boller og stil dem til hævning i 20-30 minutter.
- Pensl eventuelt med olie.
- Top dem med den smag du ønsker. Jeg foretrækker en blanding af barbecuekrydderi og chiliflager.
- Bages ved 200° i 15 minutter.
Skriv et svar