
Mocca chiagrød er en let morgenmad til kaffeelskeren. Det er en skøn sag, der næsten smager som en dessert. Grøden er en kombination af smagene af kaffe, kakao og vanilje. Det er super lækkert.
Du kan gøre morgenmaden med mocca chiagrød mere mættende, ved eksempelvis at bruge græsk yoghurt i stedet for skyr, eller ved at tilsætte lidt havregryn til blandingen.
Af andre spændende opskrifter på morgenmad, kan du også lave bagt grød med gulerod, bounty køleskabsgrød eller peanutbutter protein mousse.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Mocca chiagrød
Ingredienser
- 2 spsk chiafrø
- 150 gram stærk kaffe
- 100 gram vaniljeskyr
- ½ spsk sirup jeg bruger sukkerfri
- 1 tsk bagekakao
Sådan gør du
- Opblød chiafrø i varm kaffe.Lad det stå i 10 minutter.
- Tilsæt skyr og sirup.Rør det sammen.
- Sæt grøden på køl i minimum 10 minutter.
- Drys med bagekakao.
Skriv et svar