
Citroncookies med hvid chokolade er lækre i både smag og konsistens. De er lige tilpas både søde og syrlige, samtidig med de er sprøde og chewey.
Jeg har flere opskrifter på forskellige cookies. Du kan blandt andet finde opskriften på den helt klassiske amerikanske cookie. Mine citroncookies er mere friske, men nogle gange må det også godt være chokoladetungt som med mine mine brownie cookies.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Citroncookies
Ingredienser
- 200 gram blødt smør
- 350 gram sukker
- 2 æg
- 1 øko citron skal + 2 spsk saft
- 2 tsk gul frugtfarve
- 300 gram hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 200 gram hvid chokolade
Sådan gør du
- Pisk smør, sukker og æg sammen.
- Tilsæt revet skal fra citronen, citronsaft og frugtfarve.Pisk igen.
- Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver. Pisk igen.
- Hak 200 gram hvid chokolade og rør det i dejen.
- Sæt dejen på køl i 1 time.
- Form 24 kugler og placer dem på en bageplade med bagepapir.Jeg placerer 5 pr bageplade.
- Bag dine cookies ved 180° over/under varme i 12 minutter.Lad dem afkøle på en rist.
Skriv et svar