
Oreo cheesecake er en af mine personlige favoritter, og den cheesecake jeg har lavet flest gange. Bunden er lavet af knuste oreo, ovenpå bunden er der et lag flødeostecreme, chokolademousse og til sidst er den topppet med flødeskum og pynt. Det er en lækker lækker kombination!
Hvis ikke du har lavet cheesecake før, så har du snydt dig selv for en fantastisk kage! Oreo cheesecake kommer IKKE til at smage af ost. Det har jeg i øvrigt aldrig smagt en cheesecake der gør…
Prøv også min flødebollekage – det er også en favorit!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Oreo cheesecake
Ingredienser
- 300 gram oreo svarende til 2 pakker
- 150 gram smeltet smør
- 200 gram natural smøreost
- 4 dl piskefløde
- 2 dl flormelis
- 1 brev chokolademousse
- pynt til toppen chokolade, bær eller lignende
Sådan gør du
Oreo bund
- Knus kiksene – jeg synes det gøres lettest med en minihakker eller i en foodprocessor.Bland kiksene med det smeltede smør.Pres kiksemassen ud i bunden af en springform.Glat overfladen med bagsiden af en ske.
Ostecreme
- Pisk 2 dl fløde.Bland flormelisen og flødeost godt sammen.Vend fløden med flødeosten.Smør ostecremen ovenpå oreobunden, og stil den på køl mens du forbereder næste lag.
Chokolademousse
- Følg anvisningen på pakken.Smør forsigtigt chokolademoussen ovenpå ostecremen, og stil tilbage på køl igen.
Fløde
- Pisk 2 dl fløde og tilsæt 1 spsk flormelis – pisk igen i få sekunder så det bliver blandet godt sammen.Fordel laget øverst på cheesecaken.
Topping / pynt
- Pynt din cheesecake med forskellige bær, chokolade, oreostykker eller lignende. Det er en tung cheesecake, så bær er rigtig lækkert ovenpå.
- Lad dine cheesecake stå på køl og sætte sig i minimum et par timer.
Skriv et svar