Oreo cheesecake er en af mine personlige favoritter, og den cheesecake jeg har lavet flest gange. Bunden er lavet af knuste oreo, ovenpå bunden er der et lag flødeostecreme, chokolademousse og til sidst er den topppet med flødeskum og pynt. Det er en lækker lækker kombination!
Hvis ikke du har lavet cheesecake før, så har du snydt dig selv for en fantastisk kage! Oreo cheesecake kommer IKKE til at smage af ost. Det har jeg i øvrigt aldrig smagt en cheesecake der gør…
Prøv også min flødebollekage – det er også en favorit!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Oreo cheesecake
Ingredienser
- 300 gram oreo svarende til 2 pakker
- 150 gram smeltet smør
- 200 gram natural smøreost
- 4 dl piskefløde
- 2 dl flormelis
- 1 brev chokolademousse
- pynt til toppen chokolade, bær eller lignende
Sådan gør du
Oreo bund
- Knus kiksene – jeg synes det gøres lettest med en minihakker eller i en foodprocessor.Bland kiksene med det smeltede smør.Pres kiksemassen ud i bunden af en springform.Glat overfladen med bagsiden af en ske.
Ostecreme
- Pisk 2 dl fløde.Bland flormelisen og flødeost godt sammen.Vend fløden med flødeosten.Smør ostecremen ovenpå oreobunden, og stil den på køl mens du forbereder næste lag.
Chokolademousse
- Følg anvisningen på pakken.Smør forsigtigt chokolademoussen ovenpå ostecremen, og stil tilbage på køl igen.
Fløde
- Pisk 2 dl fløde og tilsæt 1 spsk flormelis – pisk igen i få sekunder så det bliver blandet godt sammen.Fordel laget øverst på cheesecaken.
Topping / pynt
- Pynt din cheesecake med forskellige bær, chokolade, oreostykker eller lignende. Det er en tung cheesecake, så bær er rigtig lækkert ovenpå.
- Lad dine cheesecake stå på køl og sætte sig i minimum et par timer.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar