Pølsehorn med hytteost smager helt som almindelige pølsehorn. Jeg bruger ofte hytteost i mit brød, fordi det er med til at gøre brødet dejlig blød og svampet. Hytteost smager ikke af noget, og det er med til at holde pølsehornene friske i længere tid. I mine pølsehorn med hytteost har jeg valgt at blende hytteosten, så den ikke kan ses i dejen.
Du kan også her på siden finde en helt almindelig opskrift på lyse pølsehorn, en med fuldkornsmel og nogle lækre hapsere med butterdej.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Pølsehorn med hytteost
Ingredienser
- 150 gram bagemargarine
- 1 dl mælk
- 250 gram hytteost
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 100 gram hvid fuldkornshvedemel
- 400 gram manitobamel
- 1 tsk salt
- 2 æg 1 til dejen og 1 til pensling
- 24 stykker pølse*
Sådan gør du
- Smelt margarinen og køl den ned igen ved at tilsætte mælk og hytteost.Blend det med en stavblender.
- Når temperaturen er "lillefingervarm", skal du opløse gær og sukker heri.
- Tilsæt 1 æg, mel og salt.
- Ælt dejen til den har samlet sig og udviklet glutennetværk. Det tager 5-10 minutter på maskine.
- Lad dejen hæve i 45 minutter.
- Del dejen i tre og rul hver klump ud til en cirkel.Med en kniv deler du hver cirkel i 8 stykker.Placer et stykke pølse hvor dejen er bredest, og tril den ind mod midten, så dejen er rullet omkring pølsen.Placer hvert pølsehorn på en bageplade med bagepapir – gerne med samlingen nedad.
- Lad pølsehornene efterhæve i 45 minutter.
- Pensl dem med et sammenpisket æg.
- Bag pølsehornene i midten af ovnen ved 200° over/under varme i 12 minutter. De er færdige, når de har en gylden farve.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar