
Butterdejspølsehorn er en fantastisk lille snack! De egner sig rigtig godt som en del af tapasbordet, til en børne-forret nytårsaften eller bare en ganske almindelig eftermiddag, hvor det godt må blive lidt lækkert.
De luftige butterdejspølsehorn kan spises af alle – helt fra de mindste børn og op. Jeg bruger kyllingepølser i mine, fordi de er fulde af smag, og konsistensen er perfekt til pølsehorn.
Af andre børnevenlige snacks, kan jeg også anbefale mine ostekiks, bananpandekager og trøfler lavet på bønner.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Butterdejspølsehorn
Ingredients
- 1 rulle butterdej
- 10 små pølser jeg har brugt kyllingepølser
- 1 æg til pensling
- sesamfrø til drys
Instructions
- Rul butterdejen ud og del den i 10 firkanter.
- Placer 1 pølse på midten af hver firkant.
- Fold enderne ind over pølsen.
- Rul herefter siderne omkring.
- Pensl med et sammenpisket æg og drys med sesam.
- Bag ved 200° varmluft i 15 minutter.
Skriv et svar