Pulled chicken er så lækkert! Kyllingebryststykkerne bages i ovnen i en skøn marinade i 3 timer, hvorefter den er lige til at trække fra hinanden.
Jeg bruger dette saftige pulled chicken til wraps, salater, pita og så videre. Det er super nemt at lave, og passer sig selv i størstedelen af tiden.
Af andre lækre retter med kyllinge, kan du også lave teriyaki marinerede spyd eller svøbt kyllingebryst.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Pulled chicken
Ingredienser
Marinade
- 2 spsk paprika
- 2 spsk brun farin
- 1 tsk groft salt
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- ½ tsk chiliflager kan udelades
- ½ tsk peber
- 2 spsk ketchup
- 2 spsk olie
Øvrigt
- 800 gram kyllingebryst
- 1 spsk citronsaft
Sådan gør du
- Smør et ovnfast fad med en smule olie.
- Rengør kyllingen og placer den i fadet.Prik huller i kødet med en gaffel.
- Bland alle ingredienserne til marinaden.
- Fordel ⅔ af marinaden over kyllingen.Hvis der er tid til at lade kødet trække i marinaden, så kan du med fordel gøre det.
- Put sølvpapir over fadet og bag kyllingen i 3 timer ved 120° over/under varme.
- Træk kødet fra hinanden med to gafler.
- Rør citronsaft i den resterende ⅓ af marinaden, og rør det hele rundt i kødet.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar