
Råcreme er super nemt at lave, og det smager helt fantastisk sammen med frugt.
Om du kalder det abemad med råcreme eller frugtsalat med vaniljecreme – eller en anden kombination af ordene, så er det den samme lækre og friske dessert vi snakker om. En omgang blandet frugt med en skøn creme!
Prøv også min opskrift på abemad med chewey marengs.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Råcreme
Equipment
- 2 skåle
- piskeris
Ingredienser
Råcreme
- 2 æggeblommer
- 1½ spsk rørsukker
- 1 dl fløde
- 1 tsk vaniljepasta
Frugtsalat
- frugt se forslag i noter
- hakket chokolade
Sådan gør du
- Æggeblommer og sukker piskes til det er luftigt og lysegult.
- Pisk fløden.Tilsæt vaniljepastaen og pisk det kort til det er blandet.
- De to dele røres sammen.
Skriv et svar