
Det er så skønt når rabarberne kommer frem og man kan begynde at bruge dem i sin madlavning. I en rabarbersalat er de med til at give noget power til smagen. Derudover ser de røde rabarber også yderst flotte ud sammen med en grøn salat.
I denne rabarbersalat har jeg bagt mine rabarber kort, så de får en blødere konsistens.
Du kan finde flere opskrifter med rabarber ved at klikke her. Du kan eksempelvis finde en opskrift på rabarberkompot, det har vi altid i køleskabet hen over sommeren, det smager nemlig skønt ovenpå havregrynene om morgenen!

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Rabarbersalat
Ingredients
Rabarber
- 100 gram rabarber
- 1 tsk honning
- 1 tsk sirup
Salat
- 50 gram feldsalat
- 50 gram mandler
- 50 gram feta
Instructions
Rabarber
- Rengør og snit rabarberne i mindre stykker.
- Bland honning og sirup i en skål, og vend rabarberne rundt i blandingen.
- Fordel rabarberne i et lag på en bageplade.Bag dem i midten af ovnen ved 175° i 5-10 minutter.
Salaten
- Skyl feldsalaten og lad den dryppe af.
- Tørrist mandlerne på en varm pande og lad dem afkøle.
- Saml salaten på et fad– Feldsalat– Rabarber– Mandler– Feta
Notes
- Hvis du ikke er til feta, kan du i stedet bruge saltmandler. Den salte smag er vigtig for salaten.
- Har du kun fast honning? Så giv det 10 sekunder i en mikroovn så det smelter og kan røres sammen med siruppen.
- Bagetiden afhænger dels af størrelsen på dine rabarberstykker og dels af hvor meget eller lidt bid du ønsker der skal være i dem.
Skriv et svar