
Det er så skønt når rabarberne kommer frem og man kan begynde at bruge dem i sin madlavning. I en rabarbersalat er de med til at give noget power til smagen. Derudover ser de røde rabarber også yderst flotte ud sammen med en grøn salat.
I denne rabarbersalat har jeg bagt mine rabarber kort, så de får en blødere konsistens.
Du kan finde flere opskrifter med rabarber ved at klikke her. Du kan eksempelvis finde en opskrift på rabarberkompot, det har vi altid i køleskabet hen over sommeren, det smager nemlig skønt ovenpå havregrynene om morgenen!

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Rabarbersalat
Ingredienser
Rabarber
- 100 gram rabarber
- 1 tsk honning
- 1 tsk sirup
Salat
- 50 gram feldsalat
- 50 gram mandler
- 50 gram feta
Sådan gør du
Rabarber
- Rengør og snit rabarberne i mindre stykker.
- Bland honning og sirup i en skål, og vend rabarberne rundt i blandingen.
- Fordel rabarberne i et lag på en bageplade.Bag dem i midten af ovnen ved 175° i 5-10 minutter.
Salaten
- Skyl feldsalaten og lad den dryppe af.
- Tørrist mandlerne på en varm pande og lad dem afkøle.
- Saml salaten på et fad– Feldsalat– Rabarber– Mandler– Feta
Noter
- Hvis du ikke er til feta, kan du i stedet bruge saltmandler. Den salte smag er vigtig for salaten.
- Har du kun fast honning? Så giv det 10 sekunder i en mikroovn så det smelter og kan røres sammen med siruppen.
- Bagetiden afhænger dels af størrelsen på dine rabarberstykker og dels af hvor meget eller lidt bid du ønsker der skal være i dem.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar