
Rosenkålssalat med æble og mandler er en lækker og sprød salat, der passer godt som tilbehør til de fleste hovedretter. Rosenkålen spises i denne salat uden at være tilberedt, hvilken gør at den er meget smagsneutral. Den bruges helt simpelt som ethvert andet salatblad.
Jeg har også en skøn opskrift på varm rosenkålssalat, hvor rosenkålen steges på en pande med smør og chili. Den er også rigtig god.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Rosenkålssalat med æble og mandler
Ingredients
Salat
- 20 gram feldsalat
- 10 stk rosenkål
- ½ rødt æble
- 100 gram bacon
- chilimandler
Dressing
- 1 spsk creme fraiche
- ½ tsk honning
- ½ tsk citronsaft
Instructions
- Skyl feldsalaten og placer den nederst i din skål.
- Rengør rosenkålen og fjern de yderste grimme blade.
- Rør dressingen sammen.Pluk alle de fine blade af rosenkålen og vend dem i dressingen.Placer rosenkålsbladene ovenpå feldsalaten.
- Snit æblet i mindre stykker og fordel ovenpå salaten.
- Steg bacon sprødt og drys over salaten.
- Top til sidst din rosenkålssalat med mandler. Jeg har brugt chilimandler.
Skriv et svar