Ah men altså! Svinemørbrad med pikantost og bacon kan altså noget… Tilsammen sikrer pikantosten og svøbet af bacon, at kødet holder sig saftigt og rigtig lækkert.
Jeg har flere opskrifter med svinemørbrad, du kan også finde en opskrift med fetacreme, eller denne med forårsløg og brie.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Svinemørbrad med pikantost og bacon
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 50 gram soltørrede tomater
- 100 gram pikantost
- 1 tsk paprika
- 10 skiver bacon
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rens svinemørbraden for scener og fedt.
- Skær de soltørrede tomater i små stykker og bland dem med pikantost og paprika.
- Placer baconen på et skærebræt, så de ligger side om side.Placer din svinemørbrad ovenpå.Snit en rille ned langs kødet og put dit fyld heri.
- Luk baconen rundt om kødet og løft stykket over i et ovnfast fad.
- Bag svinemørbraden ved 200° varmluft i 20 minutter.Slå ovnen over på grill-funktion og bag i yderligere 5 minutter.
Serveringsforslag til svinemørbrad med pikantost og bacon
Svinemørbraden er her serveret med en frisk salat af salatmix, agurk, gulerod, grønt æble og jordbær. Derudover også ovnbagte tomater og en kartoffelsalat med karry.
En meget sommer-venlig servering 🙂
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar