Stegte tomater med fetadip er en skøn lille anretning til sommerens hyggetimer på terrassen. Det kan både bruges som en forret med brød til eller som et tilbehør til grillmaden. Sidst vi fik det, spiste vi det til aftensmad med et lækkert græsk fladbrød og strimler af flanksteak.
Hvis du mangler et lækkert brød til dine stegte tomater med fetadip, kan du lave dette flute – det er mega nemt at lave og bliver altid vildt lækkert.
Af andre gode fetadips til brød, kan du også prøve at lave en haydari. Den smager også helt fantastisk, og er altid en del af et tapasbord herhjemme.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Stegte tomater med fetadip
Ingredienser
Stegte cherrytomater
- 250 gram cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk peber
- 1 fed hvidløg
Fetacreme
- 500 gram fetaost svarende til en Puck pakke
- ½ økologisk citron saft og skal
- 1 tsk olivenolie
Servering
- 1 spsk akaciehonning
- 1 tsk chiliflager
- græske fladbrød
Sådan gør du
Stegte cherrytomater
- Opvarm olien på en pande.
- Snit hvidløget fint og tilsæt det sammen med salt og peber.
- Vend tomaterne rundt på panden og lad dem stege ved lav varme i 10 minutter.
- Tag tomaterne af panden og lad dem afkøle.
Fetacreme
- Bræk fetaosten i mindre stykker, og put det i en foodprocessor.
- Riv skallen af citronen og pres saften ud af den.Tilsæt det til fetaosten.
- Tilsæt olivenolie og rør cremen sammen.
Servering
- Fordel fetacremen i et fad.
- Læg cherrytomaterne ovenpå.
- Bland flydende honning og chiliflager (ved brug af alm honning, kan det lunes 10 sekunder i mikroovn).Hæld det ud over tomaterne.
- Server med lune græske fladbrød.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar