Skinkestang er sådan en rigtig undervurderet spise. Jeg elsker det! Det er lækkert fyld i butterdej – det kan jo kun blive godt.
Jeg har lavet denne butterdejsfætter mange gange. Jeg synes det gør sig rigtig godt til en frokost, og jeg har kun oplevet, at det har været en stor succes. Det er ret perfekt gæstemad, som ikke tager ret lang tid at bikse sammen.
Serveringsforslag til skinkestang
Jeg synes at en skinkestang gør sig bedst med en let salat til. I sommerhalvåret kan det eksempelvis være en salat med nektariner eller en melonsalat. I vinterhalvåret kan salat være en simpel råkostsalat eller en lækker spidskålssalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Skinkestang
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 100 gram pikantost
- 1 tsk paprika
- ¼ rødløg
- 1 peberfrugt
- 40 gram frisk spinat
- 50 gram revet mozzarella
- 150 gram skinketern
- 1 æg
Sådan gør du
- Rul butterdejen ud og snit den som vist på billedet.
- Bland pikantosten med paprika og fintsnittet rødløg.Smør det ud over hele midterstykket af butterdejen.
- Placer spinatbladene ovenpå.Skær peberfrugten i mindre stykker og placer dem ovenpå spinaten.
- Fordel mozzarella og skinketern øverst.
- Fold din skinkestang ved først at vende enderne op over. Træk de 4 hjørnestykker indover, for at holde enderne oppe.
- Begynd nu at flette fra den ene ende. Tag skiftevis fra hver side, og fold ind over midten. Fortsæt til du er færdig.
- Pensl din skinkestang med et sammenpisket æg.
- Bag skinkestangen ved 175° varmluft i 20 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar