
Stegte tomater med fetadip er en skøn lille anretning til sommerens hyggetimer på terrassen. Det kan både bruges som en forret med brød til eller som et tilbehør til grillmaden. Sidst vi fik det, spiste vi det til aftensmad med et lækkert græsk fladbrød og strimler af flanksteak.
Hvis du mangler et lækkert brød til dine stegte tomater med fetadip, kan du lave dette flute – det er mega nemt at lave og bliver altid vildt lækkert.
Af andre gode fetadips til brød, kan du også prøve at lave en haydari. Den smager også helt fantastisk, og er altid en del af et tapasbord herhjemme.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Stegte tomater med fetadip
Ingredients
Stegte cherrytomater
- 250 gram cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk peber
- 1 fed hvidløg
Fetacreme
- 500 gram fetaost svarende til en Puck pakke
- ½ økologisk citron saft og skal
- 1 tsk olivenolie
Servering
- 1 spsk akaciehonning
- 1 tsk chiliflager
- græske fladbrød
Instructions
Stegte cherrytomater
- Opvarm olien på en pande.
- Snit hvidløget fint og tilsæt det sammen med salt og peber.
- Vend tomaterne rundt på panden og lad dem stege ved lav varme i 10 minutter.
- Tag tomaterne af panden og lad dem afkøle.
Fetacreme
- Bræk fetaosten i mindre stykker, og put det i en foodprocessor.
- Riv skallen af citronen og pres saften ud af den.Tilsæt det til fetaosten.
- Tilsæt olivenolie og rør cremen sammen.
Servering
- Fordel fetacremen i et fad.
- Læg cherrytomaterne ovenpå.
- Bland flydende honning og chiliflager (ved brug af alm honning, kan det lunes 10 sekunder i mikroovn).Hæld det ud over tomaterne.
- Server med lune græske fladbrød.
Skriv et svar