Bagt grød med gulerod er super nemt at lave. Jeg serverer den gerne sammen med lidt vaniljeskyr – det smager rigtig skønt! Gulerødderne er smagsneutrale i denne bagte grød, men de bidrager til konsistens og sundhed.
Bagt grød med gulerod kan holde sig frisk i et par dage. Derfor kan en portion godt række til et par dages morgenmad. Der er nok til 4-5 portioner i denne opskrift.
Jeg har flere forskellige opskrifter på bagt grød. Prøv også den med blåbær eller denne med æble.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Bagt grød med gulerod
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk kanel
- 2 gulerødder
- 1 banan
- 2 æg
- 2 dl mælk
- Smør til formen
Topping
- 1 spsk honning
- 1 tsk sirup
- ½ dl mandler
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser sammen.
- Riv gulerødderne, mos banen og pisk det let sammen med æggene.Tilsæt mælk og bland med grynene.
- Smør en form og hæld grød-dejen over i.
- Smelt honning og sirup (det kan gøres ved at give det 10 sekunder i en mikroovn).Hak mandlerne og bland i.Fordel over grøden.
- Bag grøden i midten af ovnen ved 175° over/under varme i 30 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar