Salatwrap med tun og æg er en virkelig skøn og sund ret. Det er et måltid er nemt og hurtigt at tilberede og det ligger let i maven bagefter.
Denne herlighed kan også sagtens tages med som madpakke. For at undgå en smattet en af slagsen, så kræver det blot at du pakker tunen ned i en lille, og venter med at samle din salatwrap til det er spisetid. Jeg spiser gerne et stykke rugbrød dertil.
Er du vild med tun? Så prøv også min opskrift på tunsalat, tun-guf og min skønne (meget kalorietunge) tunmousse. Uhmmm altså!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Salatwrap med tun og æg
Ingredienser
- 8 blade hjertesalat
- 1 dåse tun
- 2 spsk creme fraiche dressing
- ½ dl majs
- ½ dl ærter
- 6 radiser
- 2 æg
- citron
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skyl salatbladene og læg dem til afdrypning.
- Kog æggene.
- Bland tun med cremefraiche dressing, majs og ærter.Riv radiserne og bland også dem i.Smag til med citron og peber.
- Placer to salatblade ind over hinanden, så de kommer til at danne en lille båd.
- Fordel tunfyldet blandt de 4 salatblade-både og fordel æggene hen over dem.
- Server eventuelt med et stykke rugbrød – men du kan også sagtens bare tage og spise dem som de er.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar