
Paprikagryde smager altså bare helt igennem fantastisk! Det er en ret jeg altid har været vild med. Der er ikke noget hokus-pokus ved denne opskrift – den er ligesom den skal være, og smager som man forventer. Vigtigst af alt, så er der godt med sovs med i min paprikagryde.
Af andre skønne gryde-retter kan du også give dig i kast med kylling i rød karry, one pot chorizo eller chiligryde.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Paprikagryde
Ingredienser
Paprikagryde
- 1 svinemørbrad
- 200 gram bacon
- 1 løg
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 dåser hakkede flåede tomater
- 2½ dl madlavningsfløde
- 4 spsk paprika
- 1 spsk oregano
- 2 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet peber
- 200 gram coctailpølser
Til servering
- ris
- blomkålsris kan udelades
- broccoli
Sådan gør du
Paprikagryde
- Skær sener og hinder af mørbraden.Skær den i mindre tern.Steg den hårdt af i lidt fedtstof i enten en gryde eller på en pande med låg – det skal ikke gennemsteges, blot have skorpe.Tag kødet af og gem det til senere.
- Snit løg og steg dem af sammen med baconen.
- Snit peberfrugt og tilsæt det sammen med hakkede tomater, fløde, paprika, oregano, salt og peber. Tilsæt også mørbraden.Giv det et opkog skru ned og lad det simre i 20 minutter.
- Tilsæt coctailpølser og lad det simre i yderligere 10 minutter.
- Smag til med paprika og salt.
Til servering
- Kog risene efter anvisningen på pakken.Tilsæt eventuelt nogle blomkålsris til gryden de sidste 5 minutter af kogetiden.
- Damp broccolien.
- Server – velbekomme!
Skriv et svar