Paprikagryde smager altså bare helt igennem fantastisk! Det er en ret jeg altid har været vild med. Der er ikke noget hokus-pokus ved denne opskrift – den er ligesom den skal være, og smager som man forventer. Vigtigst af alt, så er der godt med sovs med i min paprikagryde.
Af andre skønne gryde-retter kan du også give dig i kast med kylling i rød karry, one pot chorizo eller chiligryde.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Paprikagryde
Ingredienser
Paprikagryde
- 1 svinemørbrad
- 200 gram bacon
- 1 løg
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 dåser hakkede flåede tomater
- 2½ dl madlavningsfløde
- 4 spsk paprika
- 1 spsk oregano
- 2 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet peber
- 200 gram coctailpølser
Til servering
- ris
- blomkålsris kan udelades
- broccoli
Sådan gør du
Paprikagryde
- Skær sener og hinder af mørbraden.Skær den i mindre tern.Steg den hårdt af i lidt fedtstof i enten en gryde eller på en pande med låg – det skal ikke gennemsteges, blot have skorpe.Tag kødet af og gem det til senere.
- Snit løg og steg dem af sammen med baconen.
- Snit peberfrugt og tilsæt det sammen med hakkede tomater, fløde, paprika, oregano, salt og peber. Tilsæt også mørbraden.Giv det et opkog skru ned og lad det simre i 20 minutter.
- Tilsæt coctailpølser og lad det simre i yderligere 10 minutter.
- Smag til med paprika og salt.
Til servering
- Kog risene efter anvisningen på pakken.Tilsæt eventuelt nogle blomkålsris til gryden de sidste 5 minutter af kogetiden.
- Damp broccolien.
- Server – velbekomme!
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar