Min æblecrumble er en meget simpel kage. Den består af bagte æbler med en sprød top af crumble.
Vi elsker lune kager som denne herhjemme. Det er meget nemt at gå til, og udgør en lækker omgang til både brunch, eftermiddagsmad og dessert. En æblecrumble består af ting, du sikkert allerede har derhjemme, og det er derfor sådan en kage man hurtigt kan ty til.
I denne kage har jeg brugt ??? æbler. Jeg må ærligt indrømme at jeg intet ved om æbler, men jeg har bagt mange kager med æble i, og altid brugt de æbler jeg har haft liggende. Altid med stor succes.
Hvis du også er vild med crumble, kan du også prøve min bærcrumble og min rabarbercrumble. De er begge ligeså nemme og lækre som denne.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Æblecrumble
Ingredienser
- 6 æbler
Crumble
- 60 gram mel
- 90 gram havregryn
- 60 gram sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- 120 gram blødt smør
Til formen
- smør
- rørsukker
Sådan gør du
- Skær æblerne i enten tern eller både.
- Smør en tærteform med smør og drys den med rørsukker.Placer æblerne heri.
- Rør de tørre ingredienser sammen til din crumble.Skær den bløde smør i mindre stykker og tilsæt den.Saml dejen med håndkraft.
- Smulder din crumbledej ud over æblerne.
- Bag kagen ved 180° over/under varme i 35 minutter.
- Lad den køle af i en halv timen inden den serveres.
Noter
- Hakkede mandler
- Kokosmel
- Marcipan
- Mørk chokolade
- Cremefraiche med vaniljesukker
- Fløde
- Is
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar