
Æggemuffins er en super lækker måde at få æg på til morgenmad. De kan også sagtens bruges i madpakken.
Vi spiser mange mange æg herhjemme. Derfor prøver jeg også at variere det lidt, så det ikke altid “bare” bliver en omelet. Æggemuffins blev en ordentlig succes. Jeg lavede dem sidst til en fødselsdagsbrunch, og her blev der spist mere end 2 pr mand – de blev virkelig gode.
Hvis du søger lækre alternativer til morgenmaden, kan du også lave denne opskrift med grønne asparges og æg.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Æggemuffins – 2 opskrifter
Ingredients
Æggemuffins med grønkål, tomat og feta
- ca 1 dl hakket grønkål
- 12 cherrytomater
- feta
- pølser jeg har brugt halve brunch pølser med chorizo
- 12 æg
- salt og peber
- smør eller spray til formen
Æggemuffins med bacon, spinat og peber
- ca 1 dl snittet spinat
- 1 rød peberfrugt
- 10 æg
- 1 spsk paprika
- 1 spsk barbecue
- 6 skiver bacon
- smør eller spray til formen
Instructions
Æggemuffins med grønkål, tomat og feta
- Smør dine muffinsforme med smør (eller spray).
- Fordel grønkål, halverede tomater, feta og pølser i formen.Slå et helt æg ud i hver muffinform.Drys lidt salt og peber ovenpå.
- Bag ved 200° i 15-20 minutter.
Æggemuffins med bacon, spinat og peber
- Smør dine muffinsforme med smør (eller spray).
- Skyl og snit spinat og peberfrugt.Pisk æg sammen med krydderier og grøntsager.
- Placer et halvt stykke bacon rundt langs kanten i formen.Fordel æggemassen i formene.Placer et stykke pølse i hver.
- Bag ved 200° i 20-25 minutter.
Skriv et svar