
Covid19… Regeringen har åbnet op for børneområdet med viiiiiildt mange regler, krav, anbefalinger, forbehold osv. Det vælter ind med oplysninger alle steder fra, og pædagogerne i børnehaverne forsøger at finde hoved og hale i det hele. Hvad er op og hvad er ned? Hvad må vi i dag, og hvilke ændringer er der til i morgen.
En af de ting, der sætter mig som forælder i spil, er at børnene skal have madpakke med til frokost hver dag. Jubii tænkte jeg, og kort efter havde jeg en hel side på min telefon, hvor der stod de første 30 forslag til lækkert madpakke-mad. Så slog det mig: Shit, jeg skal også have tid til at lave det .. så nu har jeg udvalgt nogle ting jeg vil bage, og fryse ned så det er let at tage noget op hver dag.
Jeg elsker at lave madpakker til mine børn, og Mads, min store dreng på 3 år, elsker at få en madpakke. Det er ofte hans spiseønske, hvis jeg spørger om hvad han gerne vil have til aftensmad.
Opskriften her er med en masse skjulte grøntsager, på den måde kan jeg sørge for, at madpakken ikke kun består af brød. Af andre ting på min madpakkeliste, der skal laves i den kommende uge, kan man også finde
- Grove og luftige pølsehorn
- Bananpandekager
- Spinatvafler eller spinatpandekager (jeg ser hvad det bliver til)
- Hapsere med sød kartoffel
- Knækbrød med paprika
- Æggemuffins
- Havregrødsmuffins, denne opskrift kan laves i muffinforme
- Pizzasnegle
…og nej, jeg får ikke tid til at lave det hele, men jeg har virkelig svært ved at begrænse mig! 😀
Grøntsagsboller med skinke
Ingredienser
- 400 gram broccoli
- 150 gram blomkål
- 150 gram gulerødder
- 4 æg
- 100 gram hytteost
- 200 gram havregryn
- 200 gram hvedemel
- 100 gram kerner og frø
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 300 gram skinketern
Sådan gør du
- Broccoli og blomkål snittes helt fint.Brug eventuelt en minihakker.
- Gulerod, æg, hytteost og havregryn blendes til en ensartet væske.Lad det stå på køkkenbordet i 15 minutter og trække.
- Bland mel, kerner og frø, bagepulver og salt i en skål.
- Hæld den blendede væske og skinketernene over melblandingen og rør rundt.
- Med to spiseskeer sættes "brødene" på en bageplade med bagepapir.
- Bag i 20 minutter ved 180° varmluft.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar