Tapasbrød er et lækkert saftigt brød. Brødet består af få ingredienser, og kan imponere de fleste gæster. Dette tapasbrød kan også bruges til bruschetta og til et brunchbord. Et lyst og saftigt brød med mange anvendelsesmuligheder.
Brødet er lavet ud fra samme ingrediensliste som favorit flutes og italiensk brød, men brødene håndteres forskelligt og giver derfor forskellige brød efter bagning.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Tapasbrød
Ingredienser
- 5 dl vand
- 20 gram gær
- 2 tsk sukker
- 9 dl hvedemel
- 2 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker.
- Tilsæt mel og salt.
- Brug K-spaden til røremaskinen.Lad maskinen ælte dejen i 10 minutter ved lav hastighed.Skru op for tempoet, og lad maskinen køre ved fuld hastighed, indtil dejen slipper kanterne og samler sig om K-spaden. Det tager 5-10 minutter på min maskine.
- Find 2 rugsbrødsforme frem og pensl dem hver med 1 spsk olivenolie.
- Fordel dejen i formene.
- Lad dejen hæve på køkkenbordet i 2 timer.
- Med en ske, trækker du hjørnerne hele vejen ind over brødet.
- Lad dejen hæve 1 time på køkkenbordet.
- Bages ved 300° i 8 minutter.Vend brødet ud af formene, og bag yderligere 2 minutter med bunden i vejret.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar