
Pommes frites af sød kartoffel er super nemt at lave selv, og de smager af mere end dem du kan købe på frost i supermarkedet. Version her er vendt i olie og derefter bagt i ovnen, så de får ikke helt den samme sprødhed, som dem du køber, der er kogt i olie. Til gengæld er de lidt sundere 🙂
Jeg er vild med at lave mine egne versioner af “fritter”. Skal jeg vælge mellem dem fra frost man varmer i ovnen, eller versionerne lavet på grøntsager, så vil jeg til hver en tid vælge de sidste! Pommes frites af sød kartoffel, er én af favoritterne. Du kan også prøve at lave dem af bønner, gulerødder eller glaskål. Du kan naturligvis også finde flere versioner med kartofler.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Pommes frites af sød kartoffel
Ingredienser
- 1 sød kartoffel
- 1 tsk olivenolie
- fint salt
- løgkrydderi
Sådan gør du
- Skræl den søde kartoffel og skær den i stave.
- Placer stavene på en bageplade med bagepapir.
- Hæld olien hen over dem og vend dem rundt i det.Drys med lidt fint salt og løgkrydderi.
- Bag dem ved 200° varmluft i 20 minutter.
Skriv et svar