
Fladbrød smager bare godt! Det er et virkelig lækkert brød, der ikke kræver meget snilde at lave. Dejen er super nem at arbejde med. Du kan sagtens have børnene til at hjælpe med at lave fladbrød, og de vil elske at få lov til at lave deres eget brød på panden 😀
Brødene kan eksempelvis serveres sammen med tzatziki eller som tilbehør til en ret som indisk kylling jalfrezi.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Fladbrød
Ingredienser
- 3½ dl vand
- 25 gram gær
- 500 gram hvedemel
- 50 gram groft mel
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand.
- Tilføj mel og salt, og ælt det sammen.Når dejen hænger sammen, æltes den ved høj hastighed indtil den slipper skålen. Det tager et par minutter.
- Lad dejen hæve lunt i en time. Stil den eventuelt i ovnen.
- Del dejen i 8 stykker og rul hvert stykke til en stor pandekage. Den skal være 3-5 mm tyk.Drys evt lidt mel på bordet så dejen lettere slipper bordpladen. Brug kun ganske lidt!
- Brødene steges på en TØR pande ved middel-høj varme.Når brødene bobler op, er de klar til at blive vendt.
Skriv et svar