
Uhm hvor jeg elsker alt græskinspireret mad. Her er mit bud på græske kødboller, de har været længe undervejs, men nu sidder den altså lige i skabet. De her kødboller (eller frikadeller), de smager bare mega godt.
Server de græske kødboller sammen med tzatziki, grillede kartofler med grøntsager, græsk tomatsalat og et lækkert focaccia – så har du den skønneste ret til aftensmad i solen!


Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Græske kødboller
Ingredienser
- 500 gram svine- og kalvefars
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 60 gram soltørrede tomater
- 100 gram fetaost
- 2 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk rasp
- 2 spsk hvedemel
- 1 spsk basilikum
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- smør til stegning
Sådan gør du
- Rødløg, hvidløg, soltørrede tomater og fetaost hakkes sammen i en minihakker.
- Alle ingredienser blandes sammen med håndkraft i en skål.
- Sæt farsen på køl i minimum 1 time.
- Form 24 små runde kødboller og steg dem af på 3-4 sider.
- Hvis ikke de serveres med det sammen, kan de opvarmes / færdigbages i ovnen: 15 minutter på 200° over / undervarme.
Skriv et svar