
Grøntsagsgratin er et super let tilbehør til din aftensmad. Den består af grøntsager, hytteost og æg, så den er fuld af gode vitaminer og proteiner. Du kan servere grøntsagsgratin helt simpelt, blot med et stykke kød til.
Jeg er vild med tilbehør. For mig er tilbehøret det, jeg finder mest spændende ved et måltid. Derfor kan du også finde mange opskrifter på forskelligt tilbehør her ved mig. Prøv også denne opskrift på kartofler og grønt lavet i ovnen, smørbagt spidskål eller stegte gulerødder med timian.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Grøntsagsgratin
Ingredienser
- ½ squash ca 175 gram
- 2 tomater
- 2 æg
- 125 gram hytteost
- 1 tsk muskatnød
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær squash og tomater i skiver.Placer dem skiftevis i et fad.
- Pisk to æg sammen med hytteost og muskatnød. Hæld blandingen over grøntsagerne.
- Drys med lidt friskkværnet salt og peber på toppen.
- Bag din gratin ved 200° over/under varme i ca 35 minutter. Den er færdig, når den er fast.
Skriv et svar