Kakaogranola er vores favorit go-to herhjemme. Vi har ALTID kakaogranola på hylden med morgenmadsprodukter. Det er super nemt og simpelt at lave, og vi foretrækker til hver en tid den hjemmelavede over en købt.
Vi bruger granola dagligt ovenpå havregryn og skyr. Det giver en god smag og tilsætter noget sprødt dertil.
Du kan her på siden finde flere opskrifter på granola. Jeg har opskrifter med smag af blandt andet vanilje, kokos og kanel. Til jul laver jeg også altid min julegranola.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Kakaogranola
Ingredienser
- 1 spsk smør eller kokosolie
- 3 spsk honning
- 4 dl havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 1,5 dl mandler
- 3 spsk usødet kakao
- 1 knivspids salt
- 100 gram hakket mørk chokolade kan udelades
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø, grofthakkede nødder, kakao og salt godt sammen.
- Fedtstof og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
- Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et tyndt lag ud over en bageplade med bagepapir.
- Bag din granola i ovnen ved 180° i ca 15 minutter. Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje – det skal være sprødt men ikke brænde på.
- Når granolaen er kølet af, kan du blande det sammen med den hakkede chokolade.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar