
Kartoffelpandekager er et lille pandestegt grøntsagsbrød, som har en dejlig blød konsistens, en god mæthed og skøn smag. De indeholder både kartofler, grøntsager og kylling. Jeg bruger kartoffelpandekagerne som en eftermiddagssnack, da de kan spises som de er, uden at man behøver andet til.
Er du på udkig efter godt eftermiddagsmad? Jeg er også glad for både knækbrød, peanutbutter pandekager og minitærter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kartoffelpandekager med grønt
Ingredients
- 2 kartofler ca 180 gram
- 1 stor gulerod ca 100 gram
- 100 gram spidskål
- 150 gram kyllingtern
- 4 æg
- 2 dl hvedemel
- 2 tsk barbecue krydderi
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk peber
- 1 dl mælk
- fedtstof til stegning
Instructions
- Skræl og riv kartofler og gulerod.Snit spidskål.
- Bland det i en skål sammen med kyllingetern og æg.
- Tilsæt mel, krydderier og mælk.Rør det hele godt sammen.
- Steg kartoffelbidderne på en opvarmet pande ved middel varme.Vend dem når de er gyldne.
Skriv et svar