
Uhh – koldhævede squashboller – mums! Squash i boller tilføjer en lækker saftighed, og blander du det med lidt forskelligt godt mel og giver det en gang koldhævning, så har du opskriften på en virkelig lækker bolle. Bollerne er nemme at smække sammen, og næste morgen kan de koldhævede squashboller sættes på plade med to skeer. Jeg er stor fan af brød, man ikke skal have fingrene i.
Af andre boller med grøntsager, kan du også give dig i kast med
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Koldhævede squashboller
Ingredients
- 4 dl vand
- 12 gram gær
- 1 spsk honning
- 200 gram revet squash
- 1 spsk olie
- 75 gram fuldkornshvedemel
- 100 gram havreklid alternativt kan der bruges havregryn
- 450 gram hvedemel
- 2 tsk salt
Instructions
- Opløs gær og honning i koldt vand.
- Riv squash og tilsæt det sammen med olie, fuldkornshvedemel og havreklid.Rør det hele let sammen.
- Tilsæt hvedemel og salt og ælt dejen på maskine i 5 minutter.
- Koldhæv dejen i minimum 10 timer.
- Forvarm ovnen til 250° varmluft med en bageplade i nederste halvdel af ovnen.(hvis du har et bagestål kan du med fordel bruge det)
- Sæt bollerne på bagepapir med to skeer.Dyp skeerne i et glas vand i mellem hver bolle.
- Flyt bagepapiret med bollerne over på den varme bageplade i ovnen.Skru ned til 230° varmluft og bag bollerne i 12 minutter.
Skriv et svar