Uhh – koldhævede squashboller – mums! Squash i boller tilføjer en lækker saftighed, og blander du det med lidt forskelligt godt mel og giver det en gang koldhævning, så har du opskriften på en virkelig lækker bolle. Bollerne er nemme at smække sammen, og næste morgen kan de koldhævede squashboller sættes på plade med to skeer. Jeg er stor fan af brød, man ikke skal have fingrene i.
Af andre boller med grøntsager, kan du også give dig i kast med
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Koldhævede squashboller
Ingredienser
- 4 dl vand
- 12 gram gær
- 1 spsk honning
- 200 gram revet squash
- 1 spsk olie
- 75 gram fuldkornshvedemel
- 100 gram havreklid alternativt kan der bruges havregryn
- 450 gram hvedemel
- 2 tsk salt
Sådan gør du
- Opløs gær og honning i koldt vand.
- Riv squash og tilsæt det sammen med olie, fuldkornshvedemel og havreklid.Rør det hele let sammen.
- Tilsæt hvedemel og salt og ælt dejen på maskine i 5 minutter.
- Koldhæv dejen i minimum 10 timer.
- Forvarm ovnen til 250° varmluft med en bageplade i nederste halvdel af ovnen.(hvis du har et bagestål kan du med fordel bruge det)
- Sæt bollerne på bagepapir med to skeer.Dyp skeerne i et glas vand i mellem hver bolle.
- Flyt bagepapiret med bollerne over på den varme bageplade i ovnen.Skru ned til 230° varmluft og bag bollerne i 12 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar