
Grillede grøntsager med sweet potato og chili er en sommer-grillaftens-favorit!
En af de helt fantastiske ting ved sommer, er når det er blevet rigtig grillvejr. Vi griller gerne 3-4 gange i ugen om sommeren, det er så let til, når børnene alligevel render rundt i haven og leger både før og efter aftensmaden.
Min mand og jeg er begge meget glade for chili og stærkt mad generelt. Denne blanding med grillede grøntsager med sweet potatoe og chili er derfor en af vore go-to-retter om sommeren. Grillet chili smager bare helt fantastisk!
Du kan finde mere inspiration til sommerens grillmad ved at klikke her.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grillede grøntsager med sweet potato og chili
Ingredienser
Grøntsager
- 150 gram sweet potato svarende til 1 lille
- 150 gram broccoli jeg bruger broccoli fra frost
- 1 grøn peberfrugt
- 2 store forårsløg
- 1 rødløg
- 2 grønne chilier
Marinade
- 1 spsk olie
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk barbecuekrydderi
Sådan gør du
- Snit alle grøntsagerne i grove stykker. Dine sweet potato må godt være skåret tynde, ellers risikerer du at de bliver brændte udenpå, før de er bløde og færdigbagte i midten.
- Fordel sweet potato og broccoli i din grill form / plade / alubakke.
- Marinade:Hæld olien op i en lille skål, pres hvidløget heri og rør det sammen med barbecuekrydderiet.Fordel marinaden over grøntsagerne.
- Tilberedes på en varm grill i 10 minutter.Vend rundt i det for at undgår at det brænder sig fast.Tilføj følgende grøntsager: peberfrugt, rødløg og chili.Tilbered i 10 minutter. Vend rundt i alle grøntsagerne ca halvvejs.Tilsæt forårsløgene, vend rundt og bag de sidste 5 minutter.
- Hæld grøntsagsblandingen på et fad og server med det samme.
Skriv et svar