
Krydrede kartoffelvippere er halverede kartofler bagt i ovnen med krydderier. Helt simpelt og hurtigt at lave. Det smager lækkert og er et rigtig godt alternativ til den kogte kartoffel.
Kartoflerne kan krydres med de krydderier du godt kan lide, men på mine krydrede kartoffelvippere bruges en blanding af paprika og chiliflager.
Jeg har flere forslag til gode kartofler i ovnen, prøv også mine knuste kartofler, kartoffelfritter med citronpeber og pesto kartofler.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Krydrede kartoffelvippere
Ingredienser
- kartofler
- olie
- paprika
- chiliflager
- salt
Sådan gør du
- Skræl og halver kartoflerne.
- Placer kartoffelstykkerne på vippesiden på et stykke bagepapir.
- Pensl med olie.
- Drys med de krydderier du godt kan lide – jeg har her brugt paprika, chiliflager og salt.
- Bag kartoffelstykkerne ved 200° grader varmluft i 30 minutter.
Skriv et svar