
Krydrede kyllingedeller er lige præcis hvad navnet antyder. Det er en krydret frikadelle lavet på kyllingefars. Jeg er blevet vild med at lave deller af kylling, de bliver altid saftige og smagen kan blot varieres efter hvilke krydderier og urter man er til på dagen.
Hvis du er til krydret mad, kan du også tjekke min opskrift på græske kødboller.
Under opskriften kan du finde et lækkert serveringsforslag.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Krydrede kyllingedeller
Ingredients
- 450 gram hakket kylling fars
- 1 spsk barbecue krydderi
- 1 spsk paprika
- 1 spsk basilikum
- ½ tsk hvidløgskrydderi
- ½ tsk peber
- 100 gram hytteost
- 100 gram most feta
- 1 æg
- 2 spsk mel
- 1 dl mælk
- margarine til stegning
Instructions
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Lad farsen hvile 30 minutter i køleskabet.
- Form dellerne med en spiseske og din håndflade.Steg dem i margarine på en middelvarm pande.
Serveringsforslag til krydrede kyllingedeller
Server dine kyllingedeller med en skøn grønkålssalat med jordbær, barbecue majs og rodfrugtfritter. Du kan også lave dine egne fritter til – prøv eksempelvis med gulerodsfritter eller bønnefritter.

Skriv et svar