
Kylling i rød karry er ikke en ret der ser ud af meget – men MUMS siger jeg dig!
For mig er det her en rigtig efterårsret, fordi den er dejlig krydret og det er dermed sådan en ret man “kan varme sig på”. Lige nu skriver vi forår, men det er mega koldt, det regner og blæser, og det føles mere som efterår end forår. Gotta love the danish weather – eller måske ikke 😉
De opmærksomme har nok bemærket, at jeg efterhånden har delt en del retter med kylling, men det er altså også et af de stykker kød, jeg selv spiser mest af. Kylling i rød karry er endnu en favorit i rækken. Jeg har her samlet en list over nogle af de andre retter med kylling.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kylling i rød karry
Ingredienser
- 350 gram kyllingfilet
- 1 spsk fedtstof
- 1 spsk rød karry paste evt mindre (se noter)
- 1 helt hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 3 forårsløg
- 4 dl mælk
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 spsk karry krydderi
- 2 spsk mel
- 1 dl vand
- Kokosmel til at drysse på toppen
Sådan gør du
- Rens kyllingefileten og skær den i mindre stykker. Steg den i lidt fedtstof i en gryde.Tilsæt rød karry paste.
- Pil alle hvidløgsfed, så de er klar til brug.Snit peberfrugt, løg og forårsløg.
- Tilsæt grøntsagerne, mælk, salt, peber og karry.
- Lav en jævning ved at ryste mel og vand sammen. Tilsæt jævningen mens du rører rundt.
- Når retten har været oppe at koge, skruer du ned for blusset, sætter låg på gryden og lader retten simre i 15 minutter.Velbekomme.
Noter
- Rød karry pasta er stærkt. Med den mængde der er opgivet i opskriften, får du en stærk ret. Hvis du ønsker den mere mild kan du starte med 1 tsk i stedet for.
- Server med ris til.
- Top gerne retten med kokosmel, æbler og rosiner.
Skriv et svar