Kylling jalfrezi er en lækker kyllingeret med masser af grøntsager.
Jeg elsker den her ret! Dels smager det skønt, og dels er det en af de retter, der kan forberedes i god tid, og derefter tilberedes på under 30 minutter. I en travl hverdag, er det simpelthen skønt at have de her sunde retter i baghånden, til de aftener, hvor der ikke er meget tid at gøre med.
Kylling jalfrezi er en indisk ret – jeg synes altid indiske retter er meget velsmagende og denne er ingen undtagelse.
Af andre sunde hurtigretter kan du også lave teriyaki nudler med skinke, broccolisuppe og pasta med grønkål og karry.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Jalfrezi – en lækker krydret kyllingret
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 2 fed hvidløg
- 1 stort rødløg
- 2 kylling brystfileter
- 2 spsk tomatpure
- 1 tsk chiliflager
- 2 spsk karry
- 1 tsk salt
- 2 dl mælk
- 1 dl fløde
- 1 grøn peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 store champignon kan udelades
- ris
Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande (eller en wok), snit hvidløget fint og steg det af i olien. Snit rødløg i tynde både og lad også dem stege med.
- Kødet skæres i små stykker og blandes med tomatpure, chili, karry og salt.Steg det på den samme pande.
- Hæld mælk og fløde på panden.
- Snit peberfrugt, forårsløg og champignon i store stykker og tilføj til retten.
- Lad det hele stå ved svag varme i 15 minutter.
- Server med ris til.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar