
En hjemmelavet müslibar! Det er både hurtigt og nemt at lave sin egen müslibar. For mig er det et perfekt lille mellemmåltid, som både stiller sukkertrangen, kan indtages på farten og som holder sulten væk indtil næste hovedmåltid.
Du kan bruge denne opskrift på müslibar som en basisopskrift, hvortil der kan tilføjes nødder, rosiner, chokoladestykker eller hvad du har lyst til.
Af andre lækre små mellemmåltids-snacks kan jeg også anbefale mine chili knækbrød, bananpandekager og saltmandler. Hvis det skal holdes i den sødere afdeling, kan en dadelkugle også anbefales 😀

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Müslibar
Equipment
- Foodprocessor
Ingredienser
Müslibar
- 100 gram havregryn
- 50 gram mandelmel
- 50 gram dadler
- 50 gram peanutbutter
- 1 tsk perfect sød
Chokolade
- 60 gram mørk chokolade
- 1 tsk kokosolie
Sådan gør du
- Afmål alle ingredienserne til müslibar og kør det sammen i en foodprocessor.
- Find et fad på ca 10×20 cm og beklæd det med bagepapir.Fordel massen heri og tryk det godt sammen.
- Sæt din müslibar i fryseren i 1 time.
- Skær müslibaren i 10 stykker.
- Smelt chokoladen sammen med kokosolien.Jeg smelter det i mikroovnen.
- Pels hvert stykke müslibar med chokolade på bunden.Hæld eventuelt også lidt chokolade på toppen for synsskyld.
- Opbevares køligt.
Noter
- 145 kalorier
- 4,3 gram protein
- 13,1 gram kulhydrat
- 8,1 gram fedt
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Jeg får ikke en ensartet masse, den smuldre, hvad kan der være galt?
Hej Susanne, det bliver heller ikke ensartet, da müslibaren er “tør”. Prøv at tage lidt op, og se om du kan presse det sammen, så det ikke falder fra hinanden igen. Hvis du kan det, er det som det skal være, og ellers kan du prøve at tilsætte 1 spsk vand ☺️
Vh Jeanette