
En hjemmelavet müslibar! Det er både hurtigt og nemt at lave sin egen müslibar. For mig er det et perfekt lille mellemmåltid, som både stiller sukkertrangen, kan indtages på farten og som holder sulten væk indtil næste hovedmåltid.
Du kan bruge denne opskrift på müslibar som en basisopskrift, hvortil der kan tilføjes nødder, rosiner, chokoladestykker eller hvad du har lyst til.
Af andre lækre små mellemmåltids-snacks kan jeg også anbefale mine chili knækbrød, bananpandekager og saltmandler. Hvis det skal holdes i den sødere afdeling, kan en dadelkugle også anbefales 😀

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Müslibar
Equipment
- Foodprocessor
Ingredients
Müslibar
- 100 gram havregryn
- 50 gram mandelmel
- 50 gram dadler
- 50 gram peanutbutter
- 1 tsk perfect sød
- 1-3 spsk vand
Chokolade
- 60 gram mørk chokolade
- 1 tsk kokosolie
Instructions
- Afmål alle ingredienserne til müslibar og kør det sammen i en foodprocessor.
- Tilsæt 1 spsk vand af gangen, indtil du har en konsistent, der kan presses sammen.
- Find et fad på ca 10×20 cm og beklæd det med bagepapir.Fordel massen heri og tryk det godt sammen.
- Sæt din müslibar i fryseren i 1 time.
- Skær müslibaren i 10 stykker.
- Smelt chokoladen sammen med kokosolien.Jeg smelter det i mikroovnen.
- Pels hvert stykke müslibar med chokolade på bunden.Hæld eventuelt også lidt chokolade på toppen for synsskyld.
- Opbevares køligt.
Notes
- 145 kalorier
- 4,3 gram protein
- 13,1 gram kulhydrat
- 8,1 gram fedt
Jeg får ikke en ensartet masse, den smuldre, hvad kan der være galt?
Hej Susanne, det bliver heller ikke ensartet, da müslibaren er “tør”. Prøv at tage lidt op, og se om du kan presse det sammen, så det ikke falder fra hinanden igen. Hvis du kan det, er det som det skal være, og ellers kan du prøve at tilsætte 1 spsk vand ☺️
Vh Jeanette