
Overnight oats med æble og kanel – halleluja! Så synger englene. Det smager simpelthen så skønt. Æble og kanel har også altid været gode venner, så der er nærmest garanti for succes, når man blander de to ting. Denne grød bliver helt kage-agtig i smagen.
Vi får nogle gange overnight oats i weekenden. Det er så nemt at stå op søndag morgen, og så bare tage maden direkte fra køleskabet og over på spisebordet. Så kan man som forældre også lidt nemmere blive liggende de uundværlige ekstra 5 minutter i sengen, fordi morgenmaden allerede er klar. Winning. I øvrigt er trætte forældre og udhvilede børn altid en struggle herhjemme. De åbner øjnene og så er de ellers i gang. Sådan er jeg ikke helt bygget 🙂
Jeg har flere opskrifter på køleskabsgrød, blandt andet kan du også finde en bounty udgave og denne her med vanilje og jordbær. Denne her portion overnight oats med æble og kanel, er nok den jeg selv har lavet flest gange.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Overnight oats med æble og kanel
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 2 tsk chiafrø
- 1 tsk kanel
- 1 knivspids kardemomme
- ½ æble
- 1 tsk sirup
- 2 dl mælk
- lidt mandler
Sådan gør du
Aften
- Bland havregryn, chiafrø, kanel og kardemomme.
- Riv æblet og tilsæt det sammen med sirup og mælk.Rør rigtig godt rundt i blandingen.
- Sæt grøden i køleskabet til næste morgen.
Morgen
- Rør grøden godt igennem.
- Hak lidt mandler og drys dem på toppen.(jeg har her brugt en rest brændte mandler – det kan godt anbefales!)
Skriv et svar