
Overnight oats med hindbær er en dejlig frisk og mættende morgenmad, der samtidig er super nem at at lave klar. På billedet herunder har jeg toppet min grød med kakaogranola, frysetørrede hindbær og lidt hvid chokolade. Skøn kombination!
Jeg er rigtig glad for denne form for grød, fordi det er nemt og velsmagende. Jeg kan hurtigt lave en portion, der er stor nok til hele familien, og så kan hver især tage en portion, når det er tid til morgenmad. Jeg har flere opskrifter på overnight oats. Prøv blandt andet denne med æble og kanel, eller denne bounty-version.
Overnight oats med hindbær er herhjemme en favorit ved børnene.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Overnight oats med hindbær
Ingredients
- 200 gram hindbær
- 200 gram kogende vand
- 4 dl havregryn
- 4 spsk chiafrø
- 2 tsk vaniljesukker
- 400 gram mælk
Instructions
- Afmål hindbærrene og hæld det kogende vand over dem.Lad det stå i et par minutter.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.
- Sæt grøden på køl til dagen efter.
Skriv et svar