
Kartoffelbåde er endnu en nem måde at gøre den kedelige kartoffel mere spændende 😀
Mine børn er helt enige om at de ikke kan lide kartofler, men når de er lavet som kartoffelbåde, kan vi sælge dem som “mors pommes frittes”, og så spiser de dem glædeligt. Jeg vil nu også meget hellere have kartofler der er lavet i ovnen, end jeg vil have dem kogt.
Jeg har flere forskellige opskrifter på kartofler lavet i ovnen. Prøv eksempelvis mine krydrede kartoffelvippere, pesto kartofler eller spicy kartoffelfritter med sesam.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Kartoffelbåde
Ingredients
- 800 gram kartofler gerne med skræl
- ½ dl rapsolie
- 2 tsk groft salt
Instructions
- Rengør kartoflerne og skær dem i kvarte.
- Bland dem i en frysepose med olie og salt.Ryst posen for at fordele det hele.
- Spred kartoflerne ud over en bageplade med bagepapir.
- Bag kartoflerne i midten af ovnen ved 230° varmluft i 30 minutter (eller indtil de har en fin farve).
Skriv et svar