Ovnbagte kartoffelstykker med hvidløg og persille. Helt simple kartofler der er super nemme at lave, og som kommer sprøde ud af ovnen. Lækre sprøde. Det er sådan jeg helst vil have mine kartofler!
De ovnbagte kartoffelstykker kan varieres ligesom du gerne vil have dem. Du kan krydre dem med de krydderier du selv er mest til, eller du kan lave en hjemmelavet smagsfuld olie og pensle dem med. De kan også laves helt simpelt med blot lidt salt på.
Jeg har flere opskrifter med kartofler tilberedt i ovnen, og nogle af dem jeg selv bruger ofte er knuste kartofler med chili, kartoffelbåde og pestokartofler. Mine børn har en ide om at de ikke kan lide kartofler, men de elsker fritter! Derfor kan måden jeg skærer kartoflerne på være afgørende for om der spises af dem… Ja, sådan er børn. De her fritter med citronpeber plejer at være et hit.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Ovnbagte kartoffelstykker
Ingredienser
- kartofler
- olie
- hvidløgskrydderi
- salt
- persille
Sådan gør du
- Rens kartoflerne.Halver dem på langs og placer dem på en bageplade med bagepapir. De skal stå på vippe-siden.
- Pensl overfladerne med olie.Drys med hvidløgskrydderi og salt.Hak lidt persille fint og fordel det ovenpå kartoflerne.
- Bag kartoflerne ved 220° varmluft i 30 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar