
Ovnbagte kartoffelstykker med hvidløg og persille. Helt simple kartofler der er super nemme at lave, og som kommer sprøde ud af ovnen. Lækre sprøde. Det er sådan jeg helst vil have mine kartofler!
De ovnbagte kartoffelstykker kan varieres ligesom du gerne vil have dem. Du kan krydre dem med de krydderier du selv er mest til, eller du kan lave en hjemmelavet smagsfuld olie og pensle dem med. De kan også laves helt simpelt med blot lidt salt på.
Jeg har flere opskrifter med kartofler tilberedt i ovnen, og nogle af dem jeg selv bruger ofte er knuste kartofler med chili, kartoffelbåde og pestokartofler. Mine børn har en ide om at de ikke kan lide kartofler, men de elsker fritter! Derfor kan måden jeg skærer kartoflerne på være afgørende for om der spises af dem… Ja, sådan er børn. De her fritter med citronpeber plejer at være et hit.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Ovnbagte kartoffelstykker
Ingredients
- kartofler
- olie
- hvidløgskrydderi
- salt
- persille
Instructions
- Rens kartoflerne.Halver dem på langs og placer dem på en bageplade med bagepapir. De skal stå på vippe-siden.
- Pensl overfladerne med olie.Drys med hvidløgskrydderi og salt.Hak lidt persille fint og fordel det ovenpå kartoflerne.
- Bag kartoflerne ved 220° varmluft i 30 minutter.
Skriv et svar