
Påskemuffins med citroncreme – mums. Mine påskemuffins er krydret med kanel og kardemomme, og har den lækreste citroncreme på toppen. Jeg har her brugt squash i dejen, men du kan også bruge gulerod.
Jeg er ikke den største haj til det her med at pynte fine kager, men mine børn var vilde med de her små påskeharer. Så selvom de langt fra er perfekte, kan de stadig skabe glæde. De er ret nemme at lave, så kast dig endelig ud i det.
Af andre skønne kager med citron, kan du også lave min citronkage, citronsnurrer eller citroncookies.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Påskemuffins med citroncreme
Ingredienser
Muffins
- 250 gram brun farin
- 3 æg
- 1½ dl rapsolie
- 250 gram hvedemel
- 3 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- ½ tsk salt
- 300 gram revet squash eller gulerod
- 150 gram grofthakket mørk chokolade
Frosting
- 200 gram smør
- 200 gram flødeost natural
- 200 gram flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 øko citron
Pynt*
- påskeæg med marcipan
- hjerte krymmel
- chokoladekugle krymmel
Sådan gør du
Muffins
- Pisk brun farin og æg luftigt.
- Tilsæt olien lidt af gangen mens du fortsat pisker.Fortsæt til det er ensartet.
- Bland mel med kanel, kardemomme, vaniljesukker, bagepulver, natron og salt.Si de tørre ingredienser i væsken og vend det i.
- Riv squash og hak chokoladen groft.Vend også det i dejen.
- Fordel dejen i 16 store muffinsforme.Du kan se her, hvordan jeg har brugt sølvpapir til at få påskehare-formen.
- Bag i ovnen ved 175° over/under varme i 20 minutter.
Frosting
- Pisk blødt smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker.
- Riv citronskallen fint og tilsæt den sammen med 1 tsk citronsaft.Pisk igen.
- Når dine muffins er afkølet kan du sprøjte frostingen på, og evt. pynte dem.
Skriv et svar