Paneret knoldselleri er et rigtig fint alternativ til kød. Det smager godt og det er nemt at lave. Knoldsellerien skal først bages kort i ovnen, og herefter er den klar til at blive paneret – det gøres på samme måde, som var det et stykke kød.
Paneret knoldselleri kan serveres sammen med kartofler og en salat eller nogle grøntsager. Jeg har serveret det med ovnbagte kartoffelstykker, tomater med parmesan og en salat med rosenkålssalat.
Af andre vegetariske alternativer, kan du også prøve at lave mine broccolideller!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Paneret knoldselleri
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- 2 æg
- 50 gram mel
- 100 gram rasp
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 tsk barbecuekrydderi
- olie til stegning
Sådan gør du
- Skær skralden af din knoldselleri, og skær den i skiver.Du skal bruge 8 skiver til denne opskrift.
- Placer knoldsellerien på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 180° over/under varme i 15 minutter.
- Find 2 dybe tallerkner frem.I den ene piskes æggene sammen med melet.I den anden blandes rasp med krydderierne.
- Opvarm en pande med et tyndt lag olie i bunden.
- Hver skive af knoldselleri vendes først i blandingen af æg og mel, og herefter i blandingen med rasp og krydderier.Steg dem gyldne på panden.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar