Saltet knas til salat er med ristede kerner og mandler, som giver en god kontrast til en frisk salat.
De fleste salater bliver lige en tand bedre, hvis man har noget knasende at putte ovenpå. Det kan være enten croutoner, soyamandler eller denne blanding. Du kan også finde en opskrift på en sødere version af knas til salat, nemlig denne med kokos.
Denne opskrift på saltet knas til salat er god til eksempelvis mangosalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Saltet knas til salat
Ingredienser
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1 spsk sesamfrø
- 1 håndfuld groft hakkede mandler
- ½ tsk fint salt
Sådan gør du
- Hak mandlerne groft.
- Bland alle ingredienserne på en pande, og lad det riste ved middel varme.
- Opbevar kernerne i en lufttæt beholder.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar