
Sådan et stykke wienersnitzel er altså godt! Vi får det ikke særlig tit, men når vi endelig gør, så skal det også tilberedes, så det forbliver saftigt og får den lækre panering, der løfter smagen.
Serveringsforslag
Jeg har her valgt at servere min wienersnitzel med krydrede kartoffelvippere, gulerodsstave og bagte tomater. Hertil en simpel salat.
Den klassiske og traditionelle wienersnitzel serveres med forskelligt tilbehør ovenpå. Det er jeg ikke til, men du kan i opskriften finde en liste over, hvad der typisk hører sig til.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Wienersnitzel
Ingredients
- 2 styk wienersnitzel a 150 gram hver
- 1 æg
- 1 dl rasp
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- 10 gram smør
Instructions
- Du skal bruge 2 dybe tallerkener, hvori du putter følgendeTallerken 1: Sammenpisket ægTallerken 2: Raps, salt og peber. Bland det godt sammen.
- Steg smøret godt af på panden.
- Hver snitzel vendes først i æg og derefter rasp. Sørg for der er et godt lag rasp på begge sider af kødet.
- Læg kødet på panden og steg det ved middel/høj varme i 3-4 minutter på hver side.
- Server med det du bedst kan lide.
Notes
- Brasede kartofler
- Ærter
- Smørsovs
- Citron
- Kapers
- Peberrod
- Ansjos
Skriv et svar