
Mmmh – jeg er ikke den store kødspiser, men når jeg endelig får lyst til et stykke kød som wienersnitzel, så skal det også tilberedes så det forbliver saftigt og så det får en lækker skorpe der løfter smagen.
Den klassiske og traditionelle wienersnitzel serveres med en masse tilbehør ovenpå. Det er jeg ikke til, men du kan i opskriften finde en liste over, hvad der typisk hører sig til.
Serveringsforslag
- Kartofler: Krydrede kartoffelvippere eller Pestokartofler
- Grøntsager: Grønne grøntsager, Hvidløgsmajs, Stegte gulerødder eller Bagte tomater
- Salat: Jordbærsalat, Broccolisalat eller Bønnesalat

Wienersnitzel
Ingredienser
- 2 styk wienersnitzel a 150 gram hver
- 1 æg
- 1 dl rasp
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- 10 gram smør
Sådan gør du
- Du skal bruge 2 dybe tallerkener, hvori du putter følgendeTallerken 1: Sammenpisket ægTallerken 2: Raps, salt og peber. Bland det godt sammen.
- Steg smøret godt af på panden.
- Hver snitzel vendes først i æg og derefter rasp. Sørg for der er et godt lag rasp på begge sider af kødet.
- Læg kødet på panden og steg det ved middel/høj varme i 3-4 minutter på hver side.
- Server med det du bedst kan lide.
Noter
- Brasede kartofler
- Ærter
- Smørsovs
- Citron
- Kapers
- Peberrod
- Ansjos
Skriv et svar