Æggemuffins er en super lækker måde at få æg på til morgenmad. De kan også sagtens bruges i madpakken.
Vi spiser mange mange æg herhjemme. Derfor prøver jeg også at variere det lidt, så det ikke altid “bare” bliver en omelet. Æggemuffins blev en ordentlig succes. Jeg lavede dem sidst til en fødselsdagsbrunch, og her blev der spist mere end 2 pr mand – de blev virkelig gode.
Hvis du søger lækre alternativer til morgenmaden, kan du også lave denne opskrift med grønne asparges og æg.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Æggemuffins – 2 opskrifter
Ingredienser
Æggemuffins med grønkål, tomat og feta
- ca 1 dl hakket grønkål
- 12 cherrytomater
- feta
- pølser jeg har brugt halve brunch pølser med chorizo
- 12 æg
- salt og peber
- smør eller spray til formen
Æggemuffins med bacon, spinat og peber
- ca 1 dl snittet spinat
- 1 rød peberfrugt
- 10 æg
- 1 spsk paprika
- 1 spsk barbecue
- 6 skiver bacon
- smør eller spray til formen
Sådan gør du
Æggemuffins med grønkål, tomat og feta
- Smør dine muffinsforme med smør (eller spray).
- Fordel grønkål, halverede tomater, feta og pølser i formen.Slå et helt æg ud i hver muffinform.Drys lidt salt og peber ovenpå.
- Bag ved 200° i 15-20 minutter.
Æggemuffins med bacon, spinat og peber
- Smør dine muffinsforme med smør (eller spray).
- Skyl og snit spinat og peberfrugt.Pisk æg sammen med krydderier og grøntsager.
- Placer et halvt stykke bacon rundt langs kanten i formen.Fordel æggemassen i formene.Placer et stykke pølse i hver.
- Bag ved 200° i 20-25 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar