Mine grove og luftige pølsehorn er rigtig gode.
Jeg tænker at mange, ligesom jeg selv, har afprøvet et hav af opskrifter på “Verdens bedste pølsehorn”. Jeg fik på et tidpunkt en opskrift på pølsehorn, der ikke krævede udrulning, og det er den jeg her har rettet til, lavet grov og justeret på, så den blev mere “mig”. Når man først finder en god opskrift på pølsehorn, så gælder det om at holde fast!
Opskriften her er blevet en favorit herhjemme. De er nemlig utroligt lette at lave – specielt hvis man ikke går så meget op i hvordan de ser ud. Det vigtigste er, at du får ælten dejen godt, ellers er den svær at arbejde med.
Udover mine grove og luftige pølsehorn, kan du også prøve min opskrift på lækre pølsehorn (de er stadig fantastiske efter en tur i fryseren). Du kan også finde en opskrift på butterdejspølsehorn eller mine pølsehorn med hytteost.
Af andre madpakke-ideer kan jeg anbefale pepperoni stænger og pizzasnegle.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Grove og luftige pølsehorn
Ingredienser
- 3 dl vand
- 25 gram gær
- 2 spsk sukker
- 1 dl natural yoghurt eller cremefraiche
- ½ dl olie
- 1 æg
- 100 gram havregryn
- 200 gram hvid hvede
- 400 gram manitobamel
- 2 tsk salt
- 20 stk pølser enten 20 halve eller 20 brunchpølser
Til pensling
- 1 æg
- sesam
Sådan gør du
- Oplæs gæren i lunkent vand.
- Tilsæt sukker, yoghurt, olie og æg. Rør let rundt.
- Tilsæt havregryn, mel og salt. Ælt dejen godt igennem – gerne på maskine.
- Fugt dine hænder i vand. Tag en klump dej (ca 60-65 gram), og form den til en lang pølse med hænderne. Vikl dejen rundt om en pølse og lig den til hævning på en plade. Gør dette med alle pølsehornene.
- Lad pølsehornene hæve i halvanden time i ovnen på 32°. Eller et lunt sted i huset.
- Pensl pølsehornene forsigtigt med æg og drys med sesam.
- Opvarm ovnen til 200° varmluft og bag hver plade i ca 12 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar